top of page
 • Sikkerhet når du bestiller?
  Den vanlige tingen du gjør din første betsilling er at du er interessert i et bestemt produkt. 1.Du registrere deg på siden som angir alle dataene vi ber deg om å gi, konfigurerer din leveringsadressen, slik at du ikke har problemer med å motta bestillingen din. 2.Se etter produktet du er interesert i, kjøp den og du vil få den i handlekurven din. 3. Når du er i betalingen og bekrefter at du har betalt, vil du motta en e-post med nummeret på bestillingen din når vi har sendt din bestilling. Vær oppmerksom på at det kan ta flere dager, men vi vil sende deg oppdatert informasjon. 4. Ikke fortvil din betillingen ta deg tid, og frakt og transportselskapene spiller en viktig rolle da de er ansvarlig for pakken kommer fra DAYSI GLAM NORWAY til ditt hjem. Må du ha hensyn til tollene som kan beholde pakken, og de kan ha også overbelasting med overarbeid. 5. Ta kontakt med vårt DAYSI GLAM NORWAY hjelpesenter daysiglamnorway@gmail.com, og vi vil hjelpe deg og svare på dine spørsmål.
 • Retur og Refusjon
  Endringene og retur er gratis. Returperiode på 2 dager etter mottakav varen. DAYSI GLAM NORWAY forbeholder seg retten til å nekte avkasting kommunisert eller sendt eller tidsfristen eller produkter som ikke er under det samme forholdene som le mottat. For å gjøre en retur må du gå/sende via posten til butikken vår i kjøpslandet ditt. Husk at du ikke kan beholde originalproduktet når du har bedt om retur. I tilfelle at 3 dager har gått siden endringsanmodningen, og vi ikke har mottat original produkt, belastes beløpet i den opprinnelige betalinsmåten. Husk at håret at noe veldig hygienisk og personlig. Du må returnere det med emballasjemerket, det kan ikke brukes, heller ikke klipes, heller ikke ta ut beskyttende bånd. Du vil motta beløpet umiddelbart det samme stiliserte betalingssjemaet i kjøpet ditt i en estimert tid på 10-15 dager.
 • Hvordan beholder jeg forlengelsene mine rett og myke?
  Veldig enkel ved å bruke bare balsam to ganger i uken, hydrat håret med fuktighetsgivende maske, eller serum en gan i uka, La tørke hårforlengelser 90% med luft før du bruker tørketrommelen.
 • Hvordan kan jeg beholde bølgene på hårforlengelse mine?
  Etter et vask, bruk et hådkle for å fjerne vannet og sørg for at texturet er beskyttet. Samle håret om natten med et sjal eller skerf før du sover for å forhindre at håret tørker ut.
 • Hordan kan jeg holde krøllete hår uten floker og å miste hår?
  Del hårforlengelser i 4 seksoner i hodet ditt. Ta en av de seksjonene av håret og fukt det med vann og balsam eller vann og olje. Med fingrene fra bunnen til top. Vask hårforlengelser en gan i uke.
bottom of page