top of page
  • Forfatterens bildeDaysi

ITALIAS TEAM OG DAYSI GLAM NORWAY.

HISTORIE OG KONSEPT Grunnlegger og skaper av merkevaren.

En ekte kunstner med en lidenskap for frisyrer og hårpleie, alltid oppdatert om endringer og trender for hårstyling.


Cecco har deltatt på en rekke profesjonelle oppfriskningskurs og har alltid holdt kreativiteten i live, blir for mange et absolutt referansepunkt.


Å jobbe med ham har vært den best mulige treningsskolen for mange frisører!


SALVATORE

Teknisk farge.Salvatore debuterte i frisørsektoren i det fjerne 1990, gjennom lange profesjonelle veier som har dannet hans ferdigheter innen Cecco Parrucchieri. Han har alltid holdt seg oppdatert om de nyeste trendene innen hårstyling og om de mest avant-garde funnene med profesjonelle kurs på Coppola, L'Oreal, CDC, Kerastase.


PEPPE

Hårstylist / hårregissør.Peppe er Ceccos virkelige høyre mann og spydspissen for showet takket være hans læreplan full av forfriskningskurs og begivenheter der han deltok med suksess og personlig tilfredshet. Med sin kunnskap om emnet beriker han velværeopplevelsen du vil oppleve hos Cecco!FABIO

Art Director / Hår Director.Fabio er sønn av kunsten, og som gutt ankommer han sin fars salong hvor han lærer alle triksene i handelen. Med sin entusiasme har han ledet selskapet i mange år, som han har bidratt til å vokse ved å kultivere virksomheten med lidenskap og bygge et bilde av absolutt prestisje.
22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page