top of page
  • Forfatterens bildeDaysi

¿HVA ER MENNESKEHÅR REMY?

Oppdatert: 26. jan. 2021

I dag når vi bestemmer oss for å kjøpe menneskehårforlengelser eller en parykk, er det et ord som dukker veldig ofte opp, det er begrepet "Remy Human Hair", men hva er denne typen hår? Hva er Remy Human Hair?


Før jeg forklarer definisjonen, må jeg si at det er mye bedrag og mye dårlig informasjon om dette ordet. Det ser ut til at alt hår i dag er Remy Human Hair, og sannheten er ikke slik.

Remy Human Hair har bare en definisjon; Når vi snakker om Human Remy-hår, er det 100% menneskehår som opprettholder sin naturlige neglebånd (skala), og opprettholder retningen av dette nedover. Det vil si: alle neglebåndene går i samme retning. Den delen av røttene vil alltid forbli der røttene var og tipsene, hvor tipsene var.


Dette betyr; at når håret er kuttet fra giveren, har det blitt gjort med håret bundet i en hestehale for å bevare retningen til alle hårene, så vel som den påfølgende fargebehandlingen eller støping, det gjøres alltid med samme retning, retningen naturlig hårvekst.


Av denne grunn er Remy menneskehår et hår med høyere økonomiske kostnader enn andre hårtyper. Av denne grunn, og som hovedregel, være mistenksom overfor hårforlengelser som selges som Remy menneskehår til en økonomisk pris, er dette det første tegnet på mistillit. Remy menneskehår er et dyrt hår, og det blir mer og mer!


Enten er det Remy, eller så er det ikke alle disse nyansene som finnes i markedene og på internett om forskjellige typer karakterer i Remy hår A, AA, AAA, faktisk er alt bare markedsføring av hår extensions.


Dessverre for en bruker er det veldig vanskelig å skille et Remy-hår fra et behandlet hår eller et menneskehår (ikke-Remy-hår). Med mindre du er hårprofessor, er det lett å bli lurt. Selv om det er en måte å finne ut av, og dette bekreftes ved å gni en hårlås med fingeren i retning av vekst, hvis du merker at det er hår som har en tendens til å følge fingeren, er det faktisk neglebåndene som gå i motsatt retning og Dette håret er ikke Remy-hår.

Vi bør ikke forveksle begrepene Remy hår og jomfru menneskehår, siden selv om det er mennesker som forbinder dem, har de ingenting å gjøre med det, forstå

Vi bruker jomfruhår til hår som ikke har blitt behandlet kjemisk fra donasjonsøyeblikket til det øyeblikket det når sluttkunden.


Det er faktisk Remy menneskehår som også er jomfruhår, en som opprettholder retningen på neglebåndene og ikke har blitt behandlet kjemisk. Det kan også være Remy-hår som ikke er jomfru, det vil si hår som opprettholder retningen på neglebåndene dine, men som har blitt behandlet kjemisk for å gi det farge eller form.

De er klare begreper og bør ikke forårsake ytterligere forvirring.


Så håret som ikke er Remy

Rett og slett 100% jomfru eller ikke-jomfru menneskehår som kan eller ikke kan være behandlet hår. Behandlet hår er en som ikke nødvendigvis opprettholder retningen på neglebåndene, og siden det ikke opprettholder denne retningen, er hårveksten eliminert for å unngå problemer med floker og knuter.


MERKNAD: Tvert imot et menneskehår som ikke er Remy eller jomfru, hvis det opprettholder neglebåndene eller skalaene og håret går i motsatt retning med hverandre (dette er menneskehår av laveste kvalitet og det billigste vi kan finne) . Dette vil være et hår som vil gi oss mange problemer med floker og knuter når det gjelder forlengelser, tvert imot vil dette håret være egnet for hårproteser med en lengde som ikke overstiger 15 cm. lang.


DAYSI GLAM NORGE har som formål å sikre våre produkter i hendene på våre kunder og at de får 100% jomfru eller ikke-jomfru forlengelse av hår fra Remy, 100% jomfruhår av høyeste og ekte kvalitet, i samsvar med strenge kvalitetskontroller 100% tilbyr en fremtredende prisvariasjon.

106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page