top of page
  • Forfatterens bildeDaysi

KERATIN HÅRFORLENGELSER

Oppdatert: 26. jan. 2021

Mange kvinner bestemmer seg lett for å få utvidelser, siden de i dag tilbyr alle skjønnhetssalonger det til deg som en frisørtjeneste, men alt er ikke så enkelt, etter å ha tatt beslutningen, hvilken type utvidelser vi skal bruke?

DAYSI GLAM NORWAY vil tilby deg informasjon i dag om en av teknikkene som brukes mest av utvidelsesforbrukere, Keratin Extensions.


Denne teknikken består av individuelle hårstrenger, som har en keratinflikke på toppen i en U-form som hekter fast i håret vårt, tar opp fine hårstrenger, setter keratinflikken på toppen og smelter den med applikatoren av keratinforlengelser.

Så for de jentene eller kvinnene som allerede har bestemt seg for å sette på utvidelser, og nøler med å ta på seg Keratin-utvidelser, nevner vi noen av fordelene og ulempene som denne nye teknikken kan tilby dem:


Fordelene er:

- Stor fleksibilitet: Keratinforlengelser gir mye mobilitet i roten, noe som gjør det lettere for deg å gjøre forskjellige frisyrer. Fra samlet pony tails, semi-samlet, det er en ideell teknikk for jenter som liker å endre utseendet deres daglig.


- Uoppdagelig: De er vanskelige å oppdage siden de plasseres en etter en og gir et veldig naturlig syn på manen.


- De skader ikke håret: Siden festesystemet er keratin, skader det ikke håret vårt. Men det må utvises forsiktighet, og vi må være sikre på at utvidelsene er laget av god keratin og ikke andre plastblandinger.


- Fargeeffekter: Når det er hekta individuelt, er det enkelt å blande forskjellige farger, noe som gir moderne og nåværende innslag av farger, for eksempel graderinger eller høydepunkter.


- Bedre holdbarhet: Hvis utvidelsene er godt vedlikeholdt, kan de vare mer enn 4 måneder på plass, mens andre systemer bare kan vare i omtrent 2 måneder.


- Godt distribuert tetthet: På grunn av tilstanden til å komme i små porsjoner, kan distribusjonen være mer rettferdig i alle områder, mer enn i andre systemer som forhenget, siden det bare kan gå i strimler og avhengig av området er det ikke så enkel distribusjon.


- Lengde og volum: Keratinforlengelser kan både brukes til å forlenge håret og for å gi godt volum. Dette er utvidelsene som er best skjult; plasseringen kan nå ganske høye områder av hodet.


Ulempene kan være:

- Langsom plassering:

Anvendelsen av dette systemet er en stor ulempe siden det krever minst 2 timer eller mer.


- Søknad fra fagpersoner:

De kan bare plasseres av en frisørpersonell, på samme måte som å fjerne dem, og det å tro at de kan plasseres av noen favoriserer deres beste fordeler som holdbarhet og uoppdagelig skade.


- God vedlikehold:

Disse utvidelsene trenger mye vedlikehold, slik at de ikke floker seg, og de trenger touch-ups en gang i måneden av fagpersoner.


- Ikke gjenbrukbar:

Når utvidelsene er fjernet, angres keratinfanen, noe som forhindrer gjenbruk.


- Pris:

På grunn av den lange installasjonen og det periodiske vedlikeholdet kan det bli en kostbar kostnad. Vi snakker om at installasjonen kan koste mellom 250 euro og 300 euro, i tillegg til kostnadene for månedlige berøringer.


Hvis du etter å ha vurdert fordeler og ulemper med dette keratinforlengelsessystemet, bestemmer du deg for dem her i vår nettbutikk, de er tilgjengelige.


DAYSI GLAM NORWAY, Keratin Extensions.

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page