top of page
  • Forfatterens bildeDaysi

7 GRUNNER FOR Å BRUKE TOUPEE.

Oppdatert: 26. jan. 2021

Toupee bruk eller hårdel ikke lenger ansett som skammelig, faktisk, det lar deg gjøre endringer i frisyren din når du ønsker det. Tidligere unngikk folk Toupeer fordi det kunstige håret ville vise seg og etterlot en pinlig innvirkning. Nå er imidlertid trendene i endring. Toupeer vurderes ikke bare for å dekke over skallethet, men også fordi disse er komfortable, praktiske og laget av 100% ekte hår.


Her er syv grunner til at du bør vurdere å bruke Toupee.


1. Det sparer tid.

Du kan enkelt hoppe over de flere hudlege besøk for hårimplantater til et midlertidige kirurgiske hårbehandlinger når du har en Toupee! Ikke bare dette, men det forhindrer også at hodebunnen blir skadet på grunn av disse behandlingene og forårsaker andre komplikasjoner i helsen din. Kirurgiske prosedyrer for hårvekst kommer med bivirkninger. En god Toupee har ikke bivirkninger eller andre problemer som forårsaker problemer.

2. Du vil se bra ut hele tiden.

En Toupee kommer med en mulighetsbillett for å gjøre endringer i frisyren din og se ut når du vil! Alt du trenger å gjøre er å ta av vingen og ha på deg et annet av ønsket utseende. Du trenger ikke å bekymre deg for styling av ditt naturlige hår eller implanterte hår. En toupee passer deg riktig, og du trenger ikke å bekymre deg for å hengi deg til noen aktiviteter. Du kan ta en svømmetur eller andre former for intens sport uten å frykte hvordan det implanterte håret ditt vil overleve og se på hodet mens du liker spill.

3. For å skjule hårmangel.

Hvis du lider av alopesi, flekkvis hårtap, delvis skallethet eller fullstendig skallethet, er det å bruke Toupee de beste løsningene for deg. Det vil redde deg fra det vanskelige å ha et annet fysisk utseende enn andre. Denne metoden er også en av de mest naturlige og enkle måtene å ha en tykk, tett hår.

4. For å skjule grått hår.

For tidlig gråfarging av hår har blitt et standardproblem i dag. Folk helt ned til 21 år har grått hår på grunn av faktorer som stress, usunne matvaner, forurensningsskader osv. De fleste tyr til å fargelegge sitt naturlige hår som faktisk fremhever det grående. Farging eller bleking fører også til hårtap, slik at tett hår blir skadet. Så hvis du bruker en god Toupee, vil det forhindre at det grå håret ditt vises og sparer deg for fargelegging. Så ingen skader og ikke noe grått hår, det er en vinn-vinn-situasjon!

5. Bra for varmt vær.

Du vil elske oss for å ha foreslått Toupee i sommersesongen! Å få permanent hår via en behandling kan føre til en ubehagelig situasjon. Det kan irritere hodebunnen og unødvendig svette. Det er grunnen til at det å bruke Toupee i de varme årstidene er det perfekte alternativet for deg. Du kan fjerne den når du vil og slippe litt frisk luft gjennom hodet, slik at du ikke trenger å takle uutholdelige temperaturer i hodebunnen.

6. Det er kostnadseffektivt.

Hvis du planlegger å gå til en kirurgisk hårvekstbehandling, vil det koste deg en betydelig forbrenning i lommen. Ikke-kirurgiske hårvekstbehandlinger kan noen ganger ikke love deg permanent hårvekst. Så disse metodene er kostbare. En Toupee er mye billigere og lett tilgjengelig. Du kan også ha flere, tilpassede Toupee for forskjellige utseende. DAYSI GLAM NORWAY Toupee er laget med 100% ekte hår. Du får en helt naturlig mane, akkurat som det originale håret ditt!


7. Toupee varer lenger.

En Toupee holder lenge du kan sove med Toupeen om du bruker lim for å feste på. Ellers Toupeen kan fjernes om natten før du går å sove om du velge å bruke tape på Toupeen, slik at den får en ren plass som hjelper den med å beholde formen og tettheten. Dette gjør også at hodebunnen får frisk oksygen for å forhindre svette eller infeksjoner. Imidlertid, hvis du går for DAYSI GLAM NORWAY tupeen, vil du holde deg borte fra sykdommer siden den er giftfri.


Så hvis du vurderer å kjøpe en Toupee for deg selv, gå til DAYSIGLAMNORWAY-Toupee. Det er en biologisk hodebunn med den eneste tykkelsen på 0,02 mm. Det er dryppsikkert og kan tilpasses etter dine behov. Toupeen for menn per DAYSI GLAM NORWAY er 100% GARANTERT!66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page